Administratieve processen verbeterd

De financiële administratie overgestapt op een nieuw softwarepakket: Account View 9.0C. De vloeiende koppeling met het huidige ERP systeem Ridder R8 zorgen voor een grote efficiëntieslag.

Geen omschrijving gevonden.

Uithoekschaar

Ter complementering van de afdeling plaatwerkerij is er een Boschert LB14 uithoekschaar geïnstalleerd. Ondanks het vergroten van de efficiëntie neemt de kwaliteit van het werkstuk toe!

Geen omschrijving gevonden.

Hardingsoven in gebruik genomen

Gedrevenheid door liefde voor het vak is er uitgebreid met een Naber N11/R Hardingsoven en een Smit gloeioven. Deze uitbreiding vergroot de zelfstandigheid zodat korte levertijden gerealiseerd kunnen worden.

Geen omschrijving gevonden.

EZ-MILL Express V16 CAD/CAM

Voor het programmeren van grote en/of complexe producten is EZ-MILL Express V16 CAD/CAM in gebruik genomen op de afdeling frezerij. Naast de het verlagen van de programmeerkosten kunnen bewerkingen uiterst nauwkeurig gesimuleerd worden.

Geen omschrijving gevonden.

Hulco Rota 3560 schamelwagen

Om flexibel te kunnen handelen is het rollend materieel uitgebreid met een Hulco Rota 3560 schamelwagen. De afmetingen en het laadvermogen (2535 Kg) vormen een grote verbreding in onze mogelijkheden en zelfstandigheid.

Geen omschrijving gevonden.
Newco metaalbewerking B.V. Fahrenheitstraat 4, 3846 BN Harderwijk | ,
T 0341-760 760 | F | info@newcometaalbewerking.nl