machinale verspaning

Nieuwsbericht

subsidie vanuit het Europees Sociaal Fonds (ESF)

Newco houdt zich momenteel bezig met een project dat gericht is op de duurzame inzetbaarheid van haar medewerkers. Dit project wordt gefinancierd met een subsidie vanuit het Europees Sociaal Fonds (ESF). Het project van Newco richt zich op:
• bevorderen van een leercultuur voor werkenden, waaronder het erkennen van niet-bedrijfsspecifieke kennis en vaardigheden;
• Het bevorderen van een flexibele werkcultuur, waaronder het invoeren van flexibel arbeidstijdenmanagement.

Geen omschrijving gevonden.

Brandweeroefening

Omdat Newco veiligheid belangrijk vindt is er met de brandweer Harderwijk en onze BHV organisatie een gezamenlijke oefening gehouden. Zowel voor de brandweer als voor Newco was dit een leerzame en leuke oefening. We gaan dit soort initiatieven in de toekomst zeker herhalen!

Geen omschrijving gevonden.

Vacuum hopper

Goede voeding voor een kind is vanaf de geboorte essentieel voor een goede groei en ontwikkeling. Baby- en zuigelingenvoeding moeten dan ook voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Geen omschrijving gevonden.

Opvolgbezoek ISO 9001:2008 en VCA*

29 en 30 mei is er weer een lead auditor van SGS geweest voor een opvolgingsbezoek voor ISO 9001:2008 en VCA*.Voor beide systemen zijn geen Non-Conformiteiten vastgesteld en heeft de lead auditor zijn lof uitgesproken richting het team over het het zeer hoge niveau van het systeem, het actieve continu verbeterproces en de orde en netheid binnen het bedrijf.

Geen omschrijving gevonden.

Dastydag voorjaar 2013

Op vrijdag 17 mei a.s. houden we weer onze 'Dastydag'. Tijdens deze dag wordt het gehele berijf onderworpen aan een grondige opruim- en schoonmaakbeurt. Vanwege de naam van het favoriete schoonmaakmiddel hebben we deze dag de 'Dastydag' genoemd. Een schoon en opgeruimd bedrijf zorgt voor overzicht en efficiency vandaar dat de 'Dastydag' bij Newco een belangrijk terugkerend onderdeel is.

Geen omschrijving gevonden.

Gevaarlijke stoffen veilig opgeborgen

Voor de binnenopslag van gevaarlijke stoffen (ontvetter, beits, lijm, etc.) zijn er 2 Vinifiresafe 600 veiligheidskasten in gebruik genomen.

Geen omschrijving gevonden.
Newco metaalbewerking B.V. Fahrenheitstraat 4, 3846 BN Harderwijk | ,
T 0341-760 760 | F | info@newcometaalbewerking.nl